onsdag 23 mars 2011

Barcelona So long....Nu byter vi Pistes D Atletisme mot IP

Efter urladdningen på måndagskvällen var det dags för det avslutande träningspasset där veckans anfallstema och tävlingstema skulle knytas samman. Huvudena var trötta och bena sega på de flesta men Emelie Nilsson visade var skåpet skulle stå på jaktstarten på årets skidskyttebana. Inga boom första varvet och hon kunde defilera hem segern på andra.

Årets tävlingstema vanns efter en djuriskt spännande avslutning av lag Torsten med endast en poängs skillnad. Det har varit en fröjd att se alla tävlingsskallar och smockan har hängt i luften ibland när någon varit i vägen eller testat regelverket.

Annars tycker nog både personal och pensionärer att det ska bli skönt att vi lämnat hotellet så att de kan få ha kvar sina tupeer vid juicemaskinen (Annie var nära att med hjälp av en tallrik skala av en), få ha sina gubbar för sig själv på dansgolvet och även slippa kommentarer som att det är bara att jobba och ge fasiken i och titta när vi solar.

Sist men inte minst, alla veckans mösspåtagningar:
Lena och Hanna J är redan nämnda men Lollo:s skönsång tillsammans med glädjetårar när den blivande mannen gjorde mål samt Annie P:s utlåsning av alla på balkongen fick veckans sista priser!

En sak är säker, detta gör vi om!!

Barca Barca Barca

1 kommentar:

  1. Det var inte lag Bo som vann. Det var TORSTEN!

    SvaraRadera

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar