lördag 19 mars 2011

Rapport från Barcelona

Här kommer en rapport från ett soligt och varmt Katalonien och Lloret de Mar. Flygresan gick enligt planen. Janne o Issa satt likbleka men konstaterade att man än en gång överlevt. Annie satt jämte en tysk japan och diskuterade atomkrisen och Tsunamins konsekvenser. Samtalet lät väldigt intelektuellt och vi tror Annie gjorde bra ifrån sig.
Med en något för liten buss blev vi fraktade till hotell Samba. Ett något sunkigt hotell men ändå helt ok. Tydligen har Spaniens motsvarighet till PRO kongress på hotellet, för det kryllar av gubbar och gummor med käpp, max 1,50 cm höga och som tränger sig före i matkön, tar upp hela dansgolvet, är bromsklossar i trappan och dricker morgonchokladen på tallrik.
Träningsplanen är helt perfekt. (påminner om A-planen på Fbg:s IP) Vi har hittills haft fyra jättebra träningar där vi nött olika spelsekvenser och mycket avslut. Idag körde vi en teknikrunda med individuell intervallstart. Vinnare blev Emelie och Fanny fyra sekunder före Mimmi J. Detta resultat skall ligga till grund för en jaktstart på måndag där då Emelie o Fanny går ut i ledning med dom andra jagande efter.
Det mesta är perfekt. Vi har haft lite problem med Lena H som mest ligger och solar och som har misskött den uppgift hon blivit tilldelad. (bollpumpning) Därför blev hon tilldelad dummössan, att bära en hel dag. En mössa som för övrigt Hanna J bär idag efter att ha fått en duvas morgonavföring rätt i fejset.
Efter lunchen idag så sticker vi in till Barcelona för att tillfredställa först våra shopoholics och senare på kväller våra bolloholics genom att se Barcelona-Getafe. I morgon har vi en lattjoträning på förmiddagen och fri eftermiddag med lite sol och bad. På kvällen blir det spansk afton där vi bl a skall få bevittna Lars o Patriks tolkning av Los ketchups megahit!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar