söndag 20 mars 2011

Rapport 2 från Spanien.

Här kommer en direktrapport från vår spanska afton och de uppträdande som alla fick göra. Tävlingen rivstartade med Anso och systrarna Nilssons version av Shakiras "Waka Waka", som med sitt sporttema satte nivån för kvällen. Det var första gången jag gillade Nadal.
Volymen steg och in dansade Lars, Patrik Lena o Marie i los Ketchups. Aldrig har väl denna tomatsås varit bättre än när Patrik vickade loss med höfterna.
Nattis, Johanna, Isla tolkade Ricky Martins "La vida loca" coolare än någonsin. Härliga bröst som publiken fick sniffa på, tala om pluspoäng.
Macarena tjöt ut ur högtalarna och Mimmi J var uppvaktad av tre beundrare (Julia, Emma o Matilda) som ville åt hennes gunst. Härlig inlevelse och passion a la espanol.
Kvällens mest annorlunda nummer och bästa sång bjöd Hanna, Jenny, Lotta på.
La Bamba och en skön hyllning till alla pensionärer i ett a´capellanummer som satte avtryck i musikvärlden.
Bailando bailando amigos adios. Cornelia dansade ut sina känslor och fick Anna, Mimmi E och Annie P att med lidelse och åtrå fånga den spanska kärleken.
Shakira på nytt och nu i en ultrasexig version av "hips dont lies" framförd av Peter Janne o Lasse. Återigen mycket vickning som fick höftkulorna att rulla över golvet.
Hela tävlingen avslutades med Shakiras "loca loca" med en virvlande tjurfäktning a la paso doble, Lisa tjuren och Jessica la matador. Vi fick återigen en tolkning av liten spansk pensionär av Amanda och Paula, urgulliga.
Jag tror inte att man kan känna mer SPANIEN än det vi alla fick uppleva tillsammans under kvällen, Framföranden fantastico, Gracias!!
Undertecknad vill även på allas vägnar framföra ett tack till 92:orna som fixade kvällen och som även fixade så den spanska kungen och drottningen var närvarande.

1 kommentar:

  1. Låter som ni har det precis så bra som man ska ha på träningsläger med Brudar Blå. Här hemma har kakan och jag tränat på Klitte, sett Vessige förlora i Ullared och ja... sett Barcelona-Getafe på tv. Men det är också kul. ;)

    SvaraRadera

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar