söndag 1 april 2012

Gräspremiär

Nu har Böljan B gjort sin första gräspremiär. På Skogstorps gräsplan spelades denna match mot Valinge IF. Trots tyngden i vaderna så vann vi matchen med 2-1. Vi hade inte jättemånga farliga chanser i början av halvleken, men viljan och energin fanns på plan. Vi fick ett fint framspel som vi gjorde mål på genom tunnel på målvakten. Vi provade i B-laget också det nya spelsystemet och det funkade under matchen bättre och bättre.

Andra halvlek hade vi en stark medvind och många bollar rann iväg, men sen fick vi äntligen ett mål till efter en snygg slagen hörna! Skönt att få ett hörnmål! Valinge fick också in ett mål, men vi vann matchen helt rättvist.

Det går rykten att det är en vecka kvar till resten av gräsplanerna öppnar och då är det dags att även få börja träna på gräs. Det är för en fotbollsspelare alltid en speciell känsla när grässäsongen börjar på riktigt. Både för benen, fötterna och för luktsinnet. Frågan är om man kan säga att det är en skön känsla för luktsinnet? Den får ni suga på själva... ;)

Jag har en känsla av att detta året kommer att bli riktigt bra. Ha d gott/ Fellen