onsdag 18 mars 2009

Annu en dag i Garda

Efter att ha tagit oss igenom en bergsvandring med den upplysta Madonnan som mal vantade en italiensk glass tillsammans med manga goda skratt, humorn var signerad Marie "bonen" Gustafsson. Efter annu en 4 ratters maltid vantade sedan ett spackat schema i replokalen. Orden i dorren var inte alltid sa snalla och det marktes att det borjar dra ihop sig, bland annat marktes det pa EMD och Beata, Miray och fellen att de var beredda att ga over lik for att sno at sig extra minuter. Teknikutrustning fixade var alldeles egna Christer Bjorkman och fixare, Nick, det inte han kunnat fixa denna resa det finns inte "pa denna del av Gardasjon". Musikmaskinen denna gangen kom ouppackad i kartongen, han hade med andra ord insett alvaret i tavlingen.

Alternativa replokaler fixades ockso, exempelvis tyckte A-teens med Amanda, Linn, Annie och Fille att tomma poolbottnar var speciellt attraktiva med tanke pa akustiken. Aven bilvagar var populara hos BWO och Sofia, Alice och Rebecka N, de sa att det var bra att trana infor livepublik.
Denna kvall upphorde inte ljudet fran melodifestivallatarna forran efter midnatt!


"I en annan del av hotellet" holl vi mer angestfyllda deltagare till, och dar kunde man mer hora ord som "gittararmbage" och "spagatt(hi)ben" trots att rorelsen ibland var obefintlig i koreografin och mimning bortglomd nar man samtidigt skulle fa ihop mer an en sak i taget.


Onsdagen inleddes av Lasse med en rundtur i Bardolino i basta "kenyanstil". Vi ovriga tog oss upp lagom till frukosten och traningen, denna dag i anfallsspelets tecken. Tyvarr hade nattens repetitioner satt sin spar hos Sofia och Rebecka N som fick stanna hemma fran traningen och kurera sig. Pa bussen till traningen fick jag aran att som den bergsget jag ar ta pa mig den bedorande blomman. Anledningen var mina kluriga finter pa "La Rocca del Garda" da igen trots att jag varken trillat ner eller blivit tagen av den italienska maffian lyckades hitta mig. Uppfattningar om huruvida mossan prydde min lite latt skara skalle gick isar, sjalv tycket jag dock att den kom val till hands da jag var lite latt grisrosa bland fjunen.



Men nu onsdag em laddas det upp individuellt infor "en annan del av traningslagret" namligen Boljans egen festival "alla dans och mim". Startfaltet ser ut som foljande:

Janne och Lasse som Rangedal

Paula, Elin o Rebecka Berg som Herreys

Gyltene, Denise, Sanna, Matilda o Hanna S som Arvingarna

Jill, Lotta o Jenny som Kicki Bettan och Lotta

Fille, Amanda, Linn o Annie A som A-teens

Lars, Patrik, Marie o Hanna J som Abba

Bea, Fellen och Miray som EMD

Anna, Lovisa o Fanny somm Afrodite

Sofia, Alice, Rebecka N som BWO



Det sags bland de gamla att 3 minuter ar 2.30 for mycket!

Tyvarr har vi dock inte sa mycket att saga till om nar det galler denna del av lagret.

Glom nu inte att ringa och rosta!

Tranare Patrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar