tisdag 17 mars 2009

Schweiz-Svezia 2-2

Ciao!

Vi spelade alltsa 2-2 mot Kloten fran Switzerland. Vi spelade med tva helt olika speluppstallningar i 1:a o 2:a halvlek. I forsta halvlek tog vi ledningen genom Annie efter fint forarbete av Linn. Vi hade spelet och spelade mycket tufft ( svenskt stal) 2-0 kom genom Linn som lopte i djupled pa Lovisas passning. Det stod 2-0 i halvlek. I andra gjorde ostarna 2-1 efter nagra minuter pa en frispark. Sedan kom 2-2 pa ett praktskott fran 10:an rakt upp i krysset. Vi fortsatte med vart harda spel och skapade ett antal chanser dar Fanny var narmas med ett ribbskott. I slutet sakrade ostarna upp forsvarspelet genom att byra in Frau Helga Schinkenstein und Bettina Sauerkraut mit grosen loren som rensade bort de varsta attackerna.
Vi kande oss inte helt nojda med 2-2 utan kande att vi borde vunnit.
Idag pa morgonen hade vi ater en jattebra traning i solgass pa en jattefin grasplan.
Vi korde en variant pa skidskyttestafett dar det visade sig att Hanna J, Fanny och Felicia S sprang bast och aven lyckades bast med skotten. Totalt 8 straffrundor forde dom till en saker vinst. Jenny Larssons forsta skjutningar fick svordomarna att eka i alpbergen. Kom igen Jenny!!
Vi hade fri eftermiddag, och da drog ett gang ivag for att bestiga ett hogt berg och en madonna som star och vaktar over staden. Det blev en jobbig fard uppfor berget med mycket flas och pust. Patrik o Marie tog taten medan Lotta nog fikat lite for mycket pa kansliet.
Vi fick en vidunderlig utsikt over trakten och klattrade aven i grottor som tillhorde en ruin som lag dar. Lars tog madonnan framifran och Lasse Sjoberg tog henne bakifran.
Nar vi skulle ga ner igen sa var Patrik plotsligt borta. Oroliga for att han ramlat ner for de branta stupen letade vi lange o Sanna hade inte langt till graten. Till slut visade det sig att han sprungit
ner i forvag glassugen som han ar.
En fraga hem till Ssverige fran Sara: Vad heter cappucino pa italienska?
Eller som Emelie sa: Det kanns nastan som vi ar i utlandet..............
Finns det nagot samband?

Hej foridag!

Tranarejanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar